Allround adviesbureau voor MKB en Zorg

Als allround adviesbureau werken wij inmiddels al tientallen jaren voor een vaste klantenkring van ruim 150 bedrijven, variërend van 1 tot 100 medewerkers. Hoewel onze klanten zich voornamelijk in de Randstad bevinden, is ons geografisch werkgebied onbeperkt. Binnen het MKB werken we in de meest uiteenlopende branches; van een gerenormeerd architectenbureau, een groothandel in glitters tot een adviesbureau in marketing en communicatie. Maar ook hebben wij hoveniers als klant en adviseren wij aan autobedrijven en uitzendbureau's. Natuurlijk kunnen ZZP-ers en DGA-ers ook vertrouwen op een op maat gesneden aanpak.

Van oudsher hebben wij een goede klik met professionals in de zorgsector. Wij werken inmiddels voor ruim 75 medisch specialisten, zorgcentra, zelfstandige behandelcentra, praktijken en privéklinieken.

Adviesbureau LBA is hèt allround adviesbureau voor de MKB en de medische sector.

Adviesbureau LBA: Uw partner op fiscaal, financieel en administratief gebied

Bent u op zoek naar een partner die u fiscaal, financieel en administratief ondersteunt? Dan willen wij u graag ontmoeten. Bij Adviesbureau LBA bent u aan het juiste adres voor een nauwkeurige boekhouding, heldere jaarrekening en slim ingevulde belastingaangiften. Wij zetten onze kennis en ervaring in om belastingkosten voor onze klanten te besparen en hen (financieel) te ontzorgen. Niet om een oppervlakkig kunstje te vertonen, maar vanuit ons oprechte streven hen te helpen het bedrijf of de praktijk gezond en succesvol te houden.

Als u gedegen advies op fiscaal en financieel terrein zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Adviesbureau LBA is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, zodat de kwaliteit van de fiscale advisering gewaarborgd is.

Wij bieden u een volledig dienstenpakket, 100% op maat. U bepaalt welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke u uitbesteedt. Samen bespreken we wat het beste bij uw bedrijf past.

Administratieve ontzorging met financiële prestaties

Wij zijn er voor onze klanten! Altijd en overal. Of u nu op vrijdagavond een vraag heeft, op zondagochtend wilt afspreken of ons op Schiphol of bij u thuis wilt ontmoeten. Of uw bedrijf in goede of in minder goede tijden verkeert. Flexibiliteit en loyaliteit, dat is onze kracht en de reden voor de sterke binding die wij in de loop der jaren met onze klanten hebben ontwikkeld.

Persoonlijke betrokkenheid en snelle acties

Adviesbureau LBA is een zelfstandig adviesbureau, gevestigd in Rotterdam waar circa tien financiële en fiscale specialisten werken. We kiezen er bewust voor om klein te blijven. Alleen dan kunnen we ons persoonlijk betrokken blijven voelen bij onze klanten. Kunnen we snel in actie komen als u ons nodig heeft. En weet de ene collega wat de ander doet, zodat er echte samenwerking en een goede dienstverlening ontstaat.

Onze vrije cultuur trekt medewerkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan. In onze platte organisatiestructuur is iedereen gelijk. Elke discipline kent zijn specialist, maar hiërarchie en arrogantie zijn uit den boze. Wij helpen elkaar, leren van elkaar en werken naast elkaar. Deze cultuur komt onze klanten ten goede.

Nauwe samenwerking met accountants, advocaten en notarissen

In sommige situaties is het verstandig om de hulp van derden in te roepen. Zoals bij het opstellen van een overeenkomst of ontslagaanvraag. Daarom werken we intensief samen met een vaste kring van specialisten, waaronder accountants, advocaten, notarissen en actuarissen.

Wij bereiden de documenten voor; zij zorgen voor een juridische check. Zo’n samenwerking levert voor onze klanten het beste resultaat op.

Lid van Register Belastingadviseurs

De belastingadviseurs van LBA zijn lid van het Register Belastingadviseurs.

Vraag, afspraak of offerte?
Heeft u vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op.
1000 characters left