Human Resource Management

Uw personeelsadministratie altijd up-to-date

Bij het voeren van de salarisadministratie lopen wij voorop als het gaat om het vastleggen van HRM-gegevens. Het uitbesteden van de salarisadministratie aan LBA biedt veel meer voordelen dan alleen het verzorgen van een accurate loonadministratie. Indien u wenst, kunnen wij voor u de personeelsadministratie up to date houden. Reuze handig! Onderstaand enkele HRM-gegevens die wij voor u kunnen vastleggen, waardoor deze voor u altijd en op het door u gewenste moment inzichtelijk zijn:

Verzuim

Het personeelsverzuim bijhouden. Ziek- en herstelmeldingen worden geregistreerd en doorgegeven aan diverse arbodiensten en ziekteverzuiminstanties. Hiermee kunt u gemakkelijk het verzuim in kaart brengen.

Verlof

Bijhouden van de complete verlofadministratie. Uw werknemers kunnen hun eigen persoonlijke gegevens bekijken door in te loggen en direct verlof aan te vragen in de online omgeving. Deze dient vanzelfsprekend goedgekeurd te worden door een geautoriseerd persoon binnen uw organisatie.

Opleidingen

Vastleggen van de opleidingen en cursussen die uw personeel volgt, dient te volgen of heeft voltooid. Bijvoorbeeld: u krijgt een melding wanneer er een bepaald diploma bijna ongeldig is. Daarnaast heeft u inzicht in de kosten van deze opleidingen.

Competentiemanagement

U kunt snel en eenvoudig coaching gesprekken, functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken en nog veel meer (online) door ons laten vastleggen.

Verstrekkingen

Wij kunnen voor u alle verstrekkingen aan uw personeel vastleggen en bijhouden. Hierdoor ziet u in één overzicht wie van uw personeelsleden welke verstrekking in bezit hebben. Dit is bijvoorbeeld handig als er iets aan vervanging toe is of als een werknemer uit dienst treed. Uiteraard is dit meteen gekoppeld aan toepassing van de werkkostenregeling.

Altijd op de hoogte van de juiste informatie

Met ons HRM systeem bent u als ondernemer altijd op de hoogte van de juiste informatie. Hiermee kunt u uw voordeel behalen! Uit het systeem kunt u belangrijke managementinformatie halen zoals: salarisontwikkelingen, leeftijdsopbouw, loonkosten, verlofgegevens en ziekteverzuim.

Juridische ondersteuning op arbeidsrechtelijk gebied

De specialisten bij Adviesbureau LBA kunnen u ondersteunen bij het goed vastleggen van de afspraken met uw medewerkers. We zijn goed op de hoogte van de Wet werk en zekerheid (Wwz) en zijn u graag van dienst bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, contractverlengingen en vaststellingovereenkomsten bij ontslag.

Maar ook voor de berekening van de transitievergoeding en begeleiding bij een ontslagaanvraag kunt u bij ons terecht. Wordt het vraagstuk te specialistisch, dan hebben wij goede contacten met arbeidsrechtadvocaten om op terug te vallen. 

 

Vraag, afspraak of offerte?
Heeft u vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op.
1000 characters left