Finan­cieel advies

Het financieel adviesbureau uit Rotterdam voor MKB, ZZP en Medici

LBA is het adviesbureau voor de financiële vraagstukken van uw onderneming. Als ondernemer heeft u rekening te houden met diverse wet- en regelgeving. Bepaalde beslissingen kunnen risico’s met zich meebrengen. De financieel adviseurs van LBA onderzoeken de financiële risico’s en zullen u onafhankelijk adviseren, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

LBA begeleidt u bij het organiseren van de financiering van uw onderneming, voor de korte maar zeker ook voor de lange termijn. Wij ondersteunen u met het maken van financiële analyses, financiële prognoses en bij de afweging van het wel of niet aangaan van investeringen.

Adviesbureau LBA adviseert bedrijven daarnaast onder andere in:

  • bedrijfsovernames;
  • bedrijfsfusies;
  • bedrijfsopvolging;
  • rechtsvormen;
  • financiële rapportages.

Laat Adviesbureau LBA u begeleiden bij een financieringsaanvraag bij een bank of een andere geldverstrekker. Door onze goede contacten met de financiële geldverstrekkers kunnen wij u de weg wijzen in het financiële doolhof.

Groot netwerk aan specialisten

Sommige vraagstukken behoeven de hulp van advocaten, notarissen, actuarissen of accountants. LBA werkt samen met een vaste kern specialisten. Bijvoorbeeld bij het oprichten van een B.V. of bij overdracht van de onderneming, leveren wij het voorwerk aan bij de notaris zodat deze de notariële akte kan verzorgen.

 

Vraag, afspraak of offerte?
Heeft u vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op.
1000 characters left