Salaris­administratie

Uw salarisadministratie vakkundig uitbesteden?

Adviesbureau LBA is al jaren de partij waaraan u uw salarisadministratie kunt uitbesteden. Maandelijks verzorgen onze specialisten voor de werknemers van onze klanten de salarisspecificaties. De loonstroken kunnen zowel per post of digitaal opgestuurd worden naar uw werknemers.  

Salarisadministratie is specialistenwerk

Door de ingewikkelde wetten, fiscale en juridische regels en CAO´s is het bijhouden van een salarisadministratie specialistenwerk. Het ontbreekt ondernemers vaak aan tijd, kennis en/of mankracht om op tijd correcte loonstroken te versturen en de loonaangifte te doen. Zou het niet heerlijk zijn als LBA dit tot in de puntjes voor u regelt? Iedereen blij: uw personeel, de Belastingdienst en uzelf.

Hoe werkt het?

Het uitbesteden van uw salarisadministratie is heel eenvoudig. U besluit welke werkzaamheden u uitbesteedt; wij geven aan welke gegevens u aanlevert. Maandelijks of eens per vier weken. Digitaal of schriftelijk. Dat bepaalt u. Wij voeren de gegevens in en stellen voor iedere werknemer een loonstrook samen. U ontvangt de loonstroken en loonoverzichten binnen twee werkdagen na aanlevering van de gegevens, digitaal of desgewenst via de post.

Vraag, afspraak of offerte?
Heeft u vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op.
1000 characters left