Admini­stra­tie

Bent u op zoek naar administratieve ondersteuning?

Adviesbureau LBA helpt u graag met de administratieve werkzaamheden van uw onderneming. Of u nu de gehele administratie wilt uitbesteden of een medewerker een training wilt laten volgen, zodat deze de boekhouding intern kan verzorgen. Of dat u de boekhouding zelf online gaat bijhouden en wij u adviseren. Bij Adviesbureau LBA bent u aan het goede adres voor een nauwkeurige boekhouding.

Administratie uitbesteden

Bent u op zoek naar een kantoor waarbij u de volledige financiële administratie kunt uitbesteden? Dan bent u bij LBA aan het juiste adres. Onze administrateurs ontzorgen u graag van uw financiële administratie.

Periodiek bijwerken van uw administratie in het boekhoudsysteem

Periodiek wordt de boekhouding opgehaald door of gebracht bij de specialisten van LBA. De boekhouding bestaat uit de inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften, kasboek en incidentele boekingen van een bepaalde periode. Deze gegevens worden snel maar nauwkeurig verwerkt in het boekhoudsysteem.

Boekhouden op locatie

Bij grote bedrijven of complexe boekhoudingen is er vaak de vraag of een specialist de boekhouding op locatie kan verwerken in het boekhoudsysteem. Periodiek komt een vaste contactpersoon van LBA langs om de administratie te verwerken.

Online boekhouden

Zelf uw administratie bijhouden met het advies van de experts van LBA

Adviesbureau LBA heeft een online boekhoudpakket waarbij u als ondernemer of een medewerker van uw bedrijf de boekhouding online kan verwerken. U bespaart zo de kosten van een boekhouder, maar de specialisten van LBA kijken wel over uw schouder mee en waar nodig corrigeren en adviseren zij.

Wat kunt u zelf doen?

Vanuit het online boekhoudpakket kunt u uw eigen verkoopfacturen opmaken en direct doorboeken. De boekhoudkoppeling zorgt ervoor dat bankmutaties automatisch worden verwerkt. De inkoopfacturen kunt u verwerken in het online boekhoudsysteem.

Uw medewerker of uzelf gaat de boekhouding online verwerken. Dit kan kostenbesparend werken wanneer de medewerker of uzelf efficiënt en nauwkeurig te werk gaat. Indien nodig geven de specialisten van LBA graag een training boekhouden aan u.

Altijd op de hoogte van uw financiële resultaten en voortgang

Doordat het online boekhoudsysteem altijd en overal bereikbaar is, heeft u als ondernemer altijd inzicht in uw financiële cijfers. De specialisten van advies- en administratiekantoor LBA houden u op de hoogte van de resultaten en voortgang door middel van begrijpelijke rapportages en advies op maat. Zonodig verzorgen wij belastingaangiftes, salarisadministratie en uw jaarverslaggeving.

Voordelen van online boekhouden met LBA

  • De software is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.
  • Het is overal beschikbaar, op elke pc met een internetverbinding.
  • Boekhoudkoppeling zorgt ervoor dat bankmutaties automatisch verwerkt worden.
  • Eigen facturen opmaken en direct doorboeken.
  • Altijd inzicht in uw cijfers (omzet, kosten, winst, debiteuren, balans en resultatenrekening).
  • De specialisten van LBA kunnen meekijken, meeboeken en waar nodig corrigeren.
  • Advies op maat door de specialisten van LBA.

Training boekhouden

Kosten besparen op uw boekhouding?

Uw bedrijf groeit. Terwijl uw omzet stijgt, stijgen ook uw kosten. Het uitbesteden van uw financiële administratie wordt duurder. Uw onderneming heeft het punt bereikt waarop het voordeliger is om deze taak bij een eigen medewerker neer te leggen. Mits dit goed gebeurt, bespaart u hiermee kosten. De specialisten trainen en begeleiden uw medewerker totdat deze een kei in cijfers is en uw kostenbesparing een feit is!

Training boekhouding op locatie

Eén van uw medewerkers krijgt er een belangrijke taak bij: de financiële administratie. Hoe pakt hij dit aan? Waar moet hij op letten? Wanneer moet wat gebeuren? Hoe moet hij informatie aanleveren? Wij leren uw medewerker in zijn eigen werkomgeving, hoe hij een goede, efficiënte boekhouding voert. Het traject start intensief, bijvoorbeeld op maandelijkse basis, en wordt daarna afgebouwd.

Een goede opleiding leidt tot lagere kosten

Een goede interne opleiding leidt tot een efficiënte werkwijze, waardoor gegevens voor onder andere belastingaangiften en jaarrekeningen correct worden aangeleverd. Dat kost ons minder tijd en u dus minder geld.

 

Vraag, afspraak of offerte?
Heeft u vragen, of wilt u een offerte aanvragen? Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op.
1000 characters left